bib pictos 3

Leren tas organizer

De BiB® bag-in-bag is een tas organizer uitgevoerd in soepel leer met 10 opbergvakken om alles overzichtelijk in op te bergen. Hij is ultralicht. De zachte voering maakt ‘m geschikt voor kwetsbare spullen, zoals zonnebril of  mobiele telefoon. Het hoofdcompartiment is afsluitbaar met een rits. Aan de rits is een klikhaakje bevestigd om rondslingerende sleutels te voorkomen. En… je grijpt nooit meer mis. Make-up spullen creditcards of winkelpasjes, het past allemaal perfect in de BiB® tas-in-tas !

Al je spullen in  een eigen vak

Wanneer je ervoor zorgt dat je je spullen iedere keer in hetzelfde vakje terugstopt, kun je je lipstick of mobieltje ook in het donker blindelings uit je tas pakken. Gemakkelijk en snel ! Omdat de vakken steviger zijn dan bij stof het geval is, blijven ze open staan en heb je maar één hand nodig om alles feilloos terug te stoppen. Zo hou je je tas altijd overzichtelijk en netjes. Het ompakken in een andere tas is een fluitje van een cent met deze handige tas organizer. Bestel m snel via het formulier op deze site, of stuur even een mail wanneer je nog vragen hebt. (info@mybib.nl)

BiB Afmeting & kleuren

De BiB® tas organizer heeft een afmeting van 30 x 15 cm met 10 vakken voor al je spullen en past vrijwel in iedere handtas.
Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, donkerbruin, taupe  en cognac.

Bestel via de shop of stuur een mail naar info@mybib.nl !

Webdesign by MONSTER | Internet & Marketing Solutions